lauantai 20. maaliskuuta 2010

KV Tampere 2010

Taas oli aika käydä perinteeksi muodostuneessa Tampereen kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Ensimmäistä kertaa ilmoitettuna oli kaikki neljä koiraa. Kehät oli päällekkäin, mutta Maria ja Heidi auttoivat koirien kanssa. Kiitos!

Gordonikehässä tuomarina oli Siv Sandö Norjasta. Sabilla kehäkäyttäytyminen oli jokseenkin hukassa -taisi jäädä käytöstavat kotiin ;) Kuitenkin saatiin Sabille NUO ERI1 ja SERTI! Todella hienoa!! Shandy oli kehässä juuri se sama Syppyräinen kuin kaikissa muissakin sisänäyttelyissä. Ei siis olisi neitiä taas vähempää voinut kiinnostaa koko touhu ;D Shandy AVO ERI2, PN3!

Ajokoirissa tuomarina oli Matti Envall ja Maria esitti kummatkin koirat. Tyttö oli ilmoitettuna näyttelyyn vain sen takia, että tuomari tykkää "karkeista" ajokoirista. Suurempaa menestystä ei kummankaan kohdalta odotettu, mutta kuinkas sitten kävikään. ;) Rae hieman pelkäsi tuomaria, mutta ei se kumminkaan vaikuttanut arvosteluun. Rae lopulta JUN EH2. Tyttö esiintyi varmoin ottein muutaman vuoden näyttelytauon jälkeen ja vei voiton koko rodusta!!! Tyttö AVO ERI1 PN1 SERT CACIB ROP!! Uskomatonta, mutta totta!!! :DD Nyt vaan Tytön kanssa valionarvoa metsästämään, kun sekään ei näköjään ole mahdottomuus ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti